Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po računu/valuti.

Velja le za podjetja, ki imajo z nami sklenjeno pogodbo! 

-plačilo z gotovino ob prevzemu

Plačilo z gotovino ob prevzemu lahko opravite na sedežu podjetja v Mariboru, kjer kupnino v celoti poravnate ob prevzemu blaga, po predhodnem dogovoru na tel: 031 727 882. 

  • plačilo s kreditno kartico.

Nudimo vam možnost plačila s plačilno kartico VISA, MasterCard.

Vse informacije o plačilu so posredovane direktno k procesorju plačilnih instrumentov (Payment Service Providers) in nadalje v banke, tako da te podatke  nikoli ne vidimo in jih zatorej nimamo shranjenih v svoji podatkovni bazi. Vsa komunikacija, tako med kupci in sistemom poteka preko varnih kanalov, ustvarjenih s 128 bitno SSL tehnologijo, 3-D Secure. 

  • plačilo po povzetju.

Naročeno blago vam pošljemo po pošti (pošta Slovenije) in ob dostavi poravnate celoten znesek za naročeno blago. Stroške plačila po povzetju nosi naročnik blaga! 

  • z nakazilom na račun upravitelja – po ponudbi/predračunu.

Takoj, ko boste naročilo oddali vam  po elektronski pošti pošljemo predračun v PDF obliki (v priponki) s plačilnimi podatki. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun,steče postopek dobave v dogovorjenem roku. 

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani izdelki last podjetja Žaler d.o.o.

Cene

Vse cene objavljene v spletni trgovini vključujejo DDV in so izražene v EUR. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila. Objavljene cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma pošiljanja, strošek dostave se prišteje v primeru izbire “dostava po pošti”. 
Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.