Kuhinjska stekla

Dekoracije kuhinj so se začele spreminjat in keramične ploščice so nadomestila kaljena stekla, ki jih z folijo lahko spremenimo v eno barvo ali pa na folijo natisnemo grafiko. S tem imate raznoliko možnost popestritve vaše kuhinje. Ker je folija nalepljena na zadnji strani stekla nimate več problemov z čiščenjem. Stekla naredimo po vaših merah, prav tako pa vam naredimo unikaten dizajn.

Prednost steklenih oblog je inovativen videz, gladka površina in steklo narejeno v enem kosu.

Ščiti vaše stene pred razlitjem in škropljenjem med kuhanjem.

Če ste se odločili za stekleno kuhinjsko oblogo, morate izbrati steklo, ki ustreza barvni shemi vaše kuhinje. Pri tem vam priskočimo na pomoč, z izrisom za vašo lažjo izbiro. Steklena kuhinjska obloga kuhinjo estetsko dopolni, in vam da vzdušje v kuhinjo.

Tisti, ki želijo minimalističen in eleganten videz steklene površine , se pretežno odločijo za enobarvno stekleno oblogo.

Najbolj želena so pa seveda stekla z motivom, ki omogočajo izbiro med številnimi možnimi motivi, ki se izdelajo samo za vašo kuhinjo. Steklena obloga z motivom daje prostoru posebno noto in jo tudi poživi. Zato je izbira motiva, vzorca ali barve, ključnega pomena.

Na izbiro motiva praviloma vplivata dva ključna dejavnika. Prvi dejavnik je želja, da se z izbiro motiva razbije monotonost prostora in pa poživi prostor. Drugi dejavnik pa je izbira motiva na podlagi barve pohištva, sten ali tal, ki ni vpadljiv in se lepše zlije s samim prostorom .

Motivi se prilagajajo posameznikovim željam in samemu ambientu prostora. To pomeni, da se posamezen motiv popolnoma prilagodi željam posameznika. S tem dosežemo, da je prav vsaka obloga nekaj posebnega in unikatnega.