Dekoracija

Dekoracija

KOPALNIŠKA STEKLA

Kopalniška stekla vam dekorativno opremimo z raznimi dekoracijami. Uporabimo lahko peskano folijo, barvni print na folijo, tiskom na peskano folijo, tisk na prozorno folijo, lahko pa na steklo zalepimo maskirno folijo in se steklo speska. Bolj priporočljiva je folija saj se lažje čisti. Tudi za stekla v kopalnici uporabljamo kaljena stekla, saj taka stekla so bolj obstojna na temperature in na udarce.

Ob unikatnem videzu, steklo poskrbi tudi zaščito stene.

STEKLENE MIZE

Polepljena steklena miza vam bo popestrila vaš prostor. Tudi pri mizah ne poznamo mej z dekoracijo. Naredimo vam jo ekskluzivno za vas. Z ustrezno tehniko vam izdelamo mizo

ki bo navduševala vas, in bo izžarevala prostor.

DEKORACIJA STANOVANJ IN POSLOVNIH OBJEKTOV

Z dekoracijo sten boste popestrili vaš stanovanjski ali poslovni prostor. Stenske dekoracije izvajamo z folijo, ki jo izrežemo z rezalnikom ali printamo belo folijo ki jo po potrebi obrežemo. Tako, da tudi pri stenski dekoraciji ne poznamo mej pri izbiri motivov. S stensko dekoracijo boste popolnoma preoblikovali vaš prostor.

Čeprav minimalizem živi svoj trenutek, popolnoma prazna stena v prostoru lahko deluje nekoliko pusto, nedokončano, celo turobno. Veliko časa preživimo doma, in v poslovnih prostorih, tako lahko z nekaj domišljije in malo truda poskrbimo, da se v svojem okolju počutimo domače, varno in udobno.