O nas

Podjetje Žaler, center reklam d.o.o.

DOBRODOŠLI NA POLNI STORITVI CENTRA ZA KOPIRANJE IN TISKANJE

Ime podjetja

Žaler, center reklam d.o.o.

Naslov

Makedonska ulica 4 2000 Maribor

Davčna številka

13389599
Podjetje Žaler, center reklam d.o.o. je družinsko podjetje, ki se ukvarja z kompletnimi uslugami v reklamiranju vašega podjetja.
Naše podjetje na slovenskem tržišču deluje od leta 2001. Pričeli smo z grafičnim oblikovanjem, sitotiskom, tamponskim tiskom in izrezovanjem napisov. Uporabljamo sodobna delovna sredstva in samo originalna črnila, zato da vam zagotovimo kvaliteto in s tem ustrezno garancijo. Delovna sredstva sproti dopolnjujemo in skrbimo za njihovo vzdrževanje, ter skrbimo za novitete, ki prihajajo na tržišče.
Z letom 2006 smo pa se specializirali za digitalni in ofset tisk, peskanje stekla, zatemnjevanje stekla, ter dekoracijo steklenih površin.Specializirani smo za kuhinjska stekla (letno jih naredimo preko 200), zatemnimo 1000m2 poslovnih in stanovanjskih objektov in s tem zmanjšamo temperaturo v prostorih in izboljšamo bivanje v njih, prav tako pa obnovimo v povprečju okrog 20 bencinskih servisov.Uporabljamo folije 3M za katere smo pridobili tudi certifikate za montažo.Leta 2015 smo nabavili novi XXL printer s katerim lahko tiskamo in delamo računalniške izreze do širine 1625mm, leta 2016 pa smo nabavili nov digitalni printer za tisk tiskovin A3+, na njega lahko tiskamo tudi dolge liste do 1200mm, prav tako smo pa tudi nabavili preše za termo tisk na tekstil.
Proizvodni program obsega:• Tisk: od vizitk, dopisnih listov, kuvert, zloženk, vstopnic, kartic, plakatov...• Sitotisk: na vžigalnike, majice, dežnike, razne nalepke, reklamni material...• Tamponski tisk: pisala, kulice, skratka na okrogline• Kuhinjska stekla• XXL tiskanje: transparenti, izdelava nalepk za avtomobile, izložbe, reklamne table• XXL izrezovanje: izrez samolepilnih nalepk iz folije (3M in Orafol)• UV tisk: direkten tisk na različne materiale• Obnova bencinskih servisov• Dobava in vgradnja termo-reflektivnih folij za zatemnjevanje
Podjetje ima certifikate za montažo termo-reflektivnih folij in oblačenje vozil.
V vseh teh letih smo dobili znanje, za katero vam lahko jamčimo kvalitetno izvedbo s katero boste zadovoljni.
Smo odprto podjetje pripravljeni za različna skupna sodelovanja.
NEKAJ ŠTEVILK

PONOSNI SMO NA NAŠE DELO

0
LET NA TRGU
0
ZADOVOLJNIH STRANK V LETU
0
ZAKLJUČENIH PROJEKTOV V LETU

REFERENCE